Ne politizirati gradnju Žeželjevog mosta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 05. 2015. | Komentara: 0

Ne politizirati gradnju Žeželjevog mosta

NOVI SAD – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Robert Kolar ocenio je danas za RTV da ima šanse da izgradnja Žeželjevog mosta bude okončana u predviđenih 17 meseci.

LSV

– Da, ima šanse ukoliko se manu dnevnog politiziranja. I ukoliko Grad i Republika prestanu da izgradnju mosta zloupotrebljavaju u svrhe predizborne kampanje za predstojeće pokrajinske izbore – ocenio je Kolar u emisiji „Politbiro“.

(BILSV, 22. 05. 2015)



Izjave | Sreda, 25. 04. 2018. | Komentara: 0

Šešelju poslanički mandat prestao kada je osuđen

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodni poslanik Nenad Čanak, ocenio je sinoć da je najava mitinga u Hrtkovcima svinjarija. - Ekstremizam se ekstremizmom hrani, ali svoj kukavičluk pravdati time „ja nisam ekstremista pa videćemo šta će biti“, to smo gledali i to se završava na najgori mogući način. Ja neću ćutati, 6. maja sam u Hrtkovcima - izjavio je sinoć predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Ponedeljak, 23. 04. 2018. | Komentara: 0

Ne odustajemo od kontramitinga u Hrkovcima

Liga socijaldemokrata Vojvodine ne planira da odustane od kontramitinga u Hrtkovcima, pošto je lider SRS Vojislav Šešelj izjavio da će radikali održati miting 6. maja u tom mestu uprkos izjavi ministra policije Nebojše Stefanovića da tamo neće biti dozvoljeno organizovanje bilo kakvih okupljanja. 
Izjave | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Šešelj je kukavica i davalac tuđe krvi

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazuje da nije sigurno da je lider SRS Vojislav Šešelj zaista napravio incident sa hrvatskom zastavom, odnosno da ju je gazio i pocepao, ili je sve izmislio. Kako je istakao u razgovoru za Blic nedelje, Šešelj je čovek kome tako nešto nije strano i ne bi mu bilo prvi put. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook