Ne politizirati gradnju Žeželjevog mosta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 05. 2015. | Komentara: 0

Ne politizirati gradnju Žeželjevog mosta

NOVI SAD – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Robert Kolar ocenio je danas za RTV da ima šanse da izgradnja Žeželjevog mosta bude okončana u predviđenih 17 meseci.

LSV

– Da, ima šanse ukoliko se manu dnevnog politiziranja. I ukoliko Grad i Republika prestanu da izgradnju mosta zloupotrebljavaju u svrhe predizborne kampanje za predstojeće pokrajinske izbore – ocenio je Kolar u emisiji „Politbiro“.

(BILSV, 22. 05. 2015)



Izjave | Sreda, 28. 09. 2016. | Komentara: 0

Šta je Pokrajinska vlada učinila povodom izlivanja nafte u kikindsku kanalizaciju?

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović upitao je danas članove Pokrajinske vlade šta su resorni sekretarijati i pokrajinska preduzeća učinili povodom izlivanja nafte i naftnih derivata u Kikindi i otkrivanja počinilaca.
Izjave | Sreda, 28. 09. 2016. | Komentara: 0

Zveckanjem oružja odvraća se pažnja sa životnih problema

Komentarišući izjavu predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića da je referendum pokazao volju građana Republike Srpske i da ne bi smeo da ostane mrtvo slovo na papiru, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je u izjavi za Radio „Slobodna Evropa“ (RSE) ocenio da ona služi tome da bi se podišlo najnižim strastima neiživljenih pljačkaša i vucibatina koji su bili jedini pobednici u proteklim ratovima.
Izjave | Utorak, 27. 09. 2016. | Komentara: 0

Sredstva usmeriti u investicije, a ne u tekuće subvencije

NOVI SAD - Poslanici Skupštine Vojvodine sutra će odlučivati o najavljenom rebalansu pokrajinskog budžeta. Prema predloženoj preraspodeli sredstava pokrajinska kasa biće za 1,59 milijardi dinara veća nego što je projektovano za ovu godinu. Izvori dodatnih sredstva u budžetu su, između ostalog, preneta sredstava iz prethodnih godina, kao deo prihoda Razvojnog fonda Vojvodine, što se, uz povećanje deficita, posebno našlo na meti kritika opozicione Lige socijaldemokrata Vojvodine, javlja RTV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook