Nema osnova za formiranje ruskog humanitarnog centra u APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 05. 2018. | Komentara: 0

Nema osnova za formiranje ruskog humanitarnog centra u APV

NOVI SAD – Komentarišući inicijativu Srpske radikalne stranke da se u Vojvodini formira srpsko-ruski humanitarni centar, predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da je jedina poenta te inicijative da SRS pokaže koliko voli Rusiju i Ruse. Odgovarajući na pitanja u anketi emisije „Politbiro“ Radio-televizije Vojvodine, Bogaroški je istakao da je neutemeljeno pozivanje SRS na poplave iz 2014. godine koje ukazuju da je takav centar potreban Vojvodini.

lsv

- Ne znam šta je poenta te inicijative, osim pokazivanja Srpske radikalne stranke koliko vole Rusiju i koliko vole Ruse. Volim i ja krofne, pa ne tražim od Skupštine AP Vojvodine da se izjašnjava o tome. Nema nijednog racionalnog osnova da se tako nešto nađe na dnevnom redu Skupštine. Nema obrazloženja. Ako se pozivate na 2014. godinu i poplave koje su pogodile Republiku Srbiju, onda bi kao pokrajinski poslanik morali da znate da se to u Vojvodini nije desilo, jer je AP Vojvodina bila spremna da odreaguje u svim vanrednim situacijama – zaključio je Branislav Bogaroški. 

(BILSV, 12.05.2018)



Izjave | Utorak, 23. 03. 2021. | Komentara: 0

Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

Upitan da prokomentariše izjavu Ištvana Pastora, predsednika Skupštine AP Vojvodine, da su Vučić i Orban „glas razuma“, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton rekao je da su pohvale Pastora na račun Orbana i Vučića očekivane, jer je njihovo savezništvo, očito, veoma čvrsto.
Izjave | Nedelja, 21. 03. 2021. | Komentara: 0

U SNS režimu ima ozbiljnih tajkuna

Prljav novac gde god da je, da li je u Batočini, Zemunu ili je na Mauricijusu, mora da se locira, da se definiše i stavi u legalne tokove ako je legano stečen. Ako nije, onda se zna tačno šta se sa time radi - blokira se, zapleni i uključi u humanitarne akcije, rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Sreda, 17. 03. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Krajnje vreme da se ujedini sve demokratsko u Srbiji

Trenutno je Srbija u teškom stanju i krajnje je vreme da se ujedini sve demokratsko što u njoj postoji, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući u emisiji „Dan uživo“ na N1 Sarajevo istakao da je sadašnjost Srbije vrlo siva i mračna, a da su pregovori opozicije sa vlasti bura u čaši vode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook