Nema osnova za formiranje ruskog humanitarnog centra u APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 05. 2018. | Komentara: 0

Nema osnova za formiranje ruskog humanitarnog centra u APV

NOVI SAD – Komentarišući inicijativu Srpske radikalne stranke da se u Vojvodini formira srpsko-ruski humanitarni centar, predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da je jedina poenta te inicijative da SRS pokaže koliko voli Rusiju i Ruse. Odgovarajući na pitanja u anketi emisije „Politbiro“ Radio-televizije Vojvodine, Bogaroški je istakao da je neutemeljeno pozivanje SRS na poplave iz 2014. godine koje ukazuju da je takav centar potreban Vojvodini.

lsv

- Ne znam šta je poenta te inicijative, osim pokazivanja Srpske radikalne stranke koliko vole Rusiju i koliko vole Ruse. Volim i ja krofne, pa ne tražim od Skupštine AP Vojvodine da se izjašnjava o tome. Nema nijednog racionalnog osnova da se tako nešto nađe na dnevnom redu Skupštine. Nema obrazloženja. Ako se pozivate na 2014. godinu i poplave koje su pogodile Republiku Srbiju, onda bi kao pokrajinski poslanik morali da znate da se to u Vojvodini nije desilo, jer je AP Vojvodina bila spremna da odreaguje u svim vanrednim situacijama – zaključio je Branislav Bogaroški. 

(BILSV, 12.05.2018)



Izjave | Petak, 20. 11. 2020. | Komentara: 0

Postoje Srbi i van Republike Srpske i južno od Ibra

Deliti Bosnu na narode i vere je, verovatno, jedan od najpodmuklijih poslova kojim se čovek može baviti i Bogić Bogićević bi to, sasvim sigurno, potpuno deklasirao i pokazao kako izgleda kada čovek koji je Sarajlija i Bosanac u Sarajevu u Bosni govori svim Sarajlijama i svim ljudima koji žive u Bosni jezikom koji svi razumeju o problemima koji sve muče, izjavio je Nenad Čanak.
Izjave | Utorak, 17. 11. 2020. | Komentara: 0

Čomić nastavila svoju borbu na način kako ume i zna

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Sandra Trifunović podržala je ministarku za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordanu Čomić u radu.
Izjave | Utorak, 17. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Nisam ušao u politiku da bih ćutao

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da ne želi da ćuti ni o jednoj temi jer smo došli do toga da „politika više nije bavljenje time da ljudi žive bolje, nego je politika smišljanje kako da se dobiju izbori“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook