Nikolić je kompromitovao Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Nikolić je kompromitovao Srbiju

BEOGRAD – Tomislav Nikolić je, za ovo kratko vreme otkako se nalazi na funkciji šefa države, jedino uspeo da kompromituje Srbiju u međunarodnoj zajednici, dok druge rezultate nije postigao, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.

Aleksandra Jerkov

Komentarišući prvih sedam dana predsednikovanja Tomislava Nikolića, Jerkova je za list Danas ukazala da je on svojim dosadašnjim delovanjem učinio da Srbija izgleda nestabilno i nema kontinuitet evropskih integracija.
– On je doveo u pitanje sve ono što je s mukom urađeno u međunarodnim odnosima – istakla je Jerkova dodajući da je Nikolić doveo u pitanje čak i dolazak najavljenih investicija.

(BILSV, 09. 06. 2012.)



Izjave | Sreda, 14. 09. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Pastor da kaže ko je odgovoran

NOVI SAD - Potpuno je skandalozno ono što se prekjuče dogodilo u Skupštini AP Vojvodine. Liga socijaldemokrtata Vojvodine insistira na tome da se utvrdi šta se desilo i čija je odgovornost za to što je na takav način otkazana sednica Skupštine" ocenila je danas potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Vratiti vlasnička i upravljačka prava nad imovinom Vojvođana

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Tibor Vaš izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare da Vojvodini i svim njenim građanima mora pripasti sva imovina, koja je izgrađena njihovim parama, i da će Liga socijaldemokrata Vojvodine insistirati na doradi Predloga zakona o železnici.
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Postoje crvene linije koje LSV neće preći

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je juče, komentarišući najavu SVM da ne daju kvorum za glasanje o Zakonu o železnici, da Liga za razliku od SVM-a, nema ni ambiciju ni mogućnost da formira većinu sa naprednjacima, što su ranije nagoveštavali Pastor i Nikolić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook