O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 20. 12. 2014. | Komentara: 0

O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

NOVI SAD – Zamoljen da prokomentariše najavu lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da će tražiti smenu Ištvana Pastora, potpredsednik pokrajinske skupštine iz redova LSV Dušan Jakovljev kaže da Liga  sve važne odluke donosi na stranačkim organima.

LSV
 
- Pošto to do sada nije pomenuto, videćemo šta će biti sa inicijativom koju je najavio predsednik u skladu sa svojim ovlašćenjima. O tome bi trebalo da se razgovara na Predsedništvu i Glavnom odboru stranke, koji bi mogli da se održe u ponedeljak ili sredu – rekao je Jakovljev za Danas.

(BILSV, 20.12.2014)



Izjave | Sreda, 12. 12. 2012. | Komentara: 0

Ne kažnjavati građane zbog dugova javnih preduzeća

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine podnela je seriju amandmana ja Predlog zakona o javnim preduzećima, pokušavajući da na taj način ublaži izrazito „paternalistički“ i nipodaštavajući odnos prema Autonomnoj pokrajini i lokalnim samoupravama, koji se kroz ovaj zakon unosi, istakla je danas predsednica poslaničke grupe LSV u Narodnoj skupštini Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 11. 12. 2012. | Komentara: 0

Narodna skupština ponizila vojvođanski parlament

BEOGRAD – Narodna skupština Republike Srbije je današnjom raspravom o amandmanu na izmene Zakona o budžetskom sistemu koje je predložila Skupština AP Vojvodine, a koja se odvija deset dana nakon usvajanja budžeta za 2013. godinu, ponizila pokrajinski parlament, 120 njegovih poslanika i dva miliona građana Vojvodine koji su ih birali, istakla je danas predsednica poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 0

Vojvodina uvek na prvom mestu

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, odgovarajući na pitanje Politika – ideologija i(li) biznis u anketi emisije „Politbiro“ RTV-a, rekao je da je u LSV ideologija uvek bila na prvom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook