O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 20. 12. 2014. | Komentara: 0

O inicijativi za smenu Pastora na Predsedništvu i Glavnom odboru LSV

NOVI SAD – Zamoljen da prokomentariše najavu lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da će tražiti smenu Ištvana Pastora, potpredsednik pokrajinske skupštine iz redova LSV Dušan Jakovljev kaže da Liga  sve važne odluke donosi na stranačkim organima.

LSV
 
- Pošto to do sada nije pomenuto, videćemo šta će biti sa inicijativom koju je najavio predsednik u skladu sa svojim ovlašćenjima. O tome bi trebalo da se razgovara na Predsedništvu i Glavnom odboru stranke, koji bi mogli da se održe u ponedeljak ili sredu – rekao je Jakovljev za Danas.

(BILSV, 20.12.2014)



Izjave | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Srbiji zbog gasa preti dužničko ropstvo

NOVI SAD – Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić rekao je da poslanička grupa LSV neće podržati zaduživanje „Srbijagasa“ u iznosu od 190 miliona evra koji je ugovoren sa sedam domaćih i stranih banaka.
Izjave | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Pokrajina nastavlja da ulaže u projekte u Baču

BAČ - Srednjevekovna  tvrđava  u  Baču  kandidat  je  za  listu  svetske  kulturne  baštine,  pa  je  izuzetno  važno nastaviti sve započete projekte u narednoj godini – rekao je pokrajinski sekretar za kulturu i informisanje Slaviša Grujić prilikom jučerašnje posete Baču, tamošnjoj tvrđavi i Franjevačkom manastiru.
Izjave | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Oni koji su izgubili izbore već su na vlasti

NOVI SAD – Povodom spekulacija da će pet od dvanaest odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada preći u Ujedinjene regione Srbije, portparolka LSV i odbornica u Skupštini grada Novog Sada Aleksandra Jerkov rekla je za „Dnevnik“ da će na današnjoj konferenciji, kojoj će prisustvovati svi odbornici LSV u novosadskoj skupštini, poslati poruku da je ta odbornička grupa jedinstvena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook