Oštećene i lokalne samouprave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 18. 10. 2022. | Komentara: 0

Oštećene i lokalne samouprave

NOVI SAD - Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom doneo je ogromnu štetu, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

LSV

- Naftagas (NIS) je poklonjen Kremlju uz saglasnost na političkoj sceni, a LSV je bio jedan od retkih glasova protiv toga. Samo na ime neplaćene rudne rente budžeti Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava u Vojvodini od 2008. kraći su za više stotina miliona evra - poručuje Kostreš.

Dodaje da je neophodno uvesti sankcije Rusiji, raskinuti energetski sporazum sa njom i vratiti NIS.

(SzILSV, 18.10.2022)



Izjave | Nedelja, 02. 04. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Očekujem fer izbore

Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nada da će predsednički izbori proteći u fer atmosferi, u kojoj će građani slobodno izneti svoju biračku volju.
Izjave | Ponedeljak, 27. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Politika se svela na vođenje računa

Kandidat za predsednika Republike srbije Nenad Čanak izjavio je danas da se politika svela na vođenje računa i na to šta radi vlast, a ne šta se radi po pitanju politike. Gostujući u emisiji Kažiprst na televiziji B92 on je dodao da postoji niz tabuiziranih tema u Srbiji, a kako su propali pokušaji o postojanju jedinstvenog kandidata opozicije, on je odlučio da uđe u predsedničku izbornu trku.
Izjave | Četvrtak, 23. 03. 2017. | Komentara: 0

Čanak sa OEBS-om razgovarao o održavanju izbora na Kosovu

Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak najavio je večeras da će razgovarati sa predstavnicima Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) na Kosovu zbog mogućih nepravilnosti tokom glasanja na predsedničkim izborima. Čanak je, posle sastanka sa posmatračkom Misijom OEBS-a u Beograd rekao novinarima da će "najkasnije u narednih 48 sati" razgovarati sa predstavnicima Misije OEBS-a na Kosovu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook