Oštećene i lokalne samouprave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 18. 10. 2022. | Komentara: 0

Oštećene i lokalne samouprave

NOVI SAD - Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom doneo je ogromnu štetu, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

LSV

- Naftagas (NIS) je poklonjen Kremlju uz saglasnost na političkoj sceni, a LSV je bio jedan od retkih glasova protiv toga. Samo na ime neplaćene rudne rente budžeti Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava u Vojvodini od 2008. kraći su za više stotina miliona evra - poručuje Kostreš.

Dodaje da je neophodno uvesti sankcije Rusiji, raskinuti energetski sporazum sa njom i vratiti NIS.

(SzILSV, 18.10.2022)



Izjave | Ponedeljak, 06. 02. 2017. | Komentara: 0

LSV ima spremna pitanja za predsedničke kandidate

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovio je danas da Liga još nije donela odluku o tome koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima jer se još uvek ne zna ni ko će se sve kandidovati. On je rekao i da će konačnu odluku na tu temu doneti Glavni odbor stranke koji je za to jedini ovlašćen, te da LSV ima spremna pitanja za predsedničke kandidate iz redova demokratske opozicije koji očekuju njenu podršku.

 
Izjave | Ponedeljak, 06. 02. 2017. | Komentara: 0

Više kandidata opozicije otežava Vučićevu pobedu u prvom krugu

Što je veći broj predsedničkih kandidata, pogotovo građanske opozicije, teže će biti Aleksandru Vučiću, ako odluči da se kandiduje, da pobedi u prvom krugu, ukazuje za Danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Janković želi da uđe u politiku na otetim mandatima prirodnih saveznika

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za RTS da nije razumeo objašnjenje Marinike Tepić o razlozima napuštanja LSV. Dodaje i da ne razume ni Sašu Jankovića koji želi da uđe u politiku "tako što će otimati mandate od svojih prirodnih saveznika".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook