Oštećene i lokalne samouprave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 18. 10. 2022. | Komentara: 0

Oštećene i lokalne samouprave

NOVI SAD - Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom doneo je ogromnu štetu, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

LSV

- Naftagas (NIS) je poklonjen Kremlju uz saglasnost na političkoj sceni, a LSV je bio jedan od retkih glasova protiv toga. Samo na ime neplaćene rudne rente budžeti Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava u Vojvodini od 2008. kraći su za više stotina miliona evra - poručuje Kostreš.

Dodaje da je neophodno uvesti sankcije Rusiji, raskinuti energetski sporazum sa njom i vratiti NIS.

(SzILSV, 18.10.2022)



Izjave | Nedelja, 04. 12. 2016. | Komentara: 0

Vlast se plaši opozicije, javne i transparentne rasprave

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ocenila je danas da aktuelno ponašanje vlasti u vezi s državnim budžetom pokazuje da se vlast plaši opozicije, iako stalno govori suprotno. 
Izjave | Subota, 03. 12. 2016. | Komentara: 0

Vlast bi da preslišava narodne poslanike

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Marinika Tepić upozorila je na činjenicu da se izvršna vlast sve više nameće “kao da je ona tu da preslišava narodne poslanike”.
Izjave | Sreda, 30. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Srbija će pomagati BiH na evropskom putu

Predsednica Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Republike Srbije Marinika Tepić rekla je da je nakon jednog pasivnog stanja u poslednje dve godine došlo ne samo do otvaranja novog poglavlja, već do intenziviranja saradnje između dva partnerska odbora. Ona je to izjavila prilikom jučerašnje posete delegacije Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine (PSBiH) radi unapređenja bilateralne saradnje parlamenata i razmene stavova i iskustava u vezi s procesom evropskih integracija dveju država.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook