Oštećene i lokalne samouprave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 18. 10. 2022. | Komentara: 0

Oštećene i lokalne samouprave

NOVI SAD - Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom doneo je ogromnu štetu, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

LSV

- Naftagas (NIS) je poklonjen Kremlju uz saglasnost na političkoj sceni, a LSV je bio jedan od retkih glasova protiv toga. Samo na ime neplaćene rudne rente budžeti Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava u Vojvodini od 2008. kraći su za više stotina miliona evra - poručuje Kostreš.

Dodaje da je neophodno uvesti sankcije Rusiji, raskinuti energetski sporazum sa njom i vratiti NIS.

(SzILSV, 18.10.2022)



Izjave | Utorak, 21. 04. 2015. | Komentara: 0

Licemeran odnos prema NOB-u i antifašističkim spomenicima

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na licemerje prema tekovinama Narodno-oslobodilačke borbe i spomenicima antifašizma u Srbiji, kao i da se u Vojvodini masivno vandalizuju spomenici posvećeni Drugom svetskom ratu, istakao je danas lider LSV Nenad Čanak. On je  na konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini zatražio od nadležnih da hitno preduzmu nešto po tom pitanju. 
Izjave | Utorak, 21. 04. 2015. | Komentara: 0

Marton: Važan je kulturni dijalog

ZRENJANIN – Internet portal zrenjaninski.com, bavio se političarima i društvenim mrežama, a sagovornici su se složili da su one postale uticajno sredstvo za političku komunikaciju, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u tamošnjem parlamentu Aleksandar Marton smatra da su društvene mreže veoma važne u radu svakog političara. 
Izjave | Nedelja, 19. 04. 2015. | Komentara: 0

Sedlarević: Društvene mreže će kreirati način komunikacije

NOVI SAD – Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Maja Sedlarević istakla je u izjavi za RTV da od društvenih mreža koristi i Fejsbuk i Tviter, ali u različite svrhe. Ocenila je da je Tviter korisniji za prirodu posla kojim se bavi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook