Oštećene i lokalne samouprave

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 18. 10. 2022. | Komentara: 0

Oštećene i lokalne samouprave

NOVI SAD - Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom doneo je ogromnu štetu, izjavio je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

LSV

- Naftagas (NIS) je poklonjen Kremlju uz saglasnost na političkoj sceni, a LSV je bio jedan od retkih glasova protiv toga. Samo na ime neplaćene rudne rente budžeti Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava u Vojvodini od 2008. kraći su za više stotina miliona evra - poručuje Kostreš.

Dodaje da je neophodno uvesti sankcije Rusiji, raskinuti energetski sporazum sa njom i vratiti NIS.

(SzILSV, 18.10.2022)



Izjave | Utorak, 01. 12. 2020. | Komentara: 0

Nisu važni glasovi, nego promene u ovoj zemlji

Svet posle korone biće mnogo drugačiji i tražiće nova rešenja, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Happy rekao da je ono najosnovnije da što više ljudi preživi koronu. Rekao je i da je njegov primarni cilj u politici da se čuje drugačije mišljenje od onog kojim se građanima puni mozak.
Izjave | Ponedeljak, 30. 11. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Odluka Vučića o ambasadoru Crne Gore najmudriji potez

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povlačenjem odluke o proterivanju ambasadora Crne Gore Tarzana Miloševića iz Srbije učinio najmudriji politički potez u proteklih nekoliko meseci, kada je reč o odnosima prema susedima.
Izjave | Petak, 20. 11. 2020. | Komentara: 0

Postoje Srbi i van Republike Srpske i južno od Ibra

Deliti Bosnu na narode i vere je, verovatno, jedan od najpodmuklijih poslova kojim se čovek može baviti i Bogić Bogićević bi to, sasvim sigurno, potpuno deklasirao i pokazao kako izgleda kada čovek koji je Sarajlija i Bosanac u Sarajevu u Bosni govori svim Sarajlijama i svim ljudima koji žive u Bosni jezikom koji svi razumeju o problemima koji sve muče, izjavio je Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook