Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 03. 2021. | Komentara: 0

Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

NOVI SAD - Upitan da prokomentariše izjavu Ištvana Pastora, predsednika Skupštine AP Vojvodine, da su Vučić i Orban „glas razuma“, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton rekao je da su pohvale Pastora na račun Orbana i Vučića očekivane, jer je njihovo savezništvo, očito, veoma čvrsto.

LSV

- A moglo bi se reći da se sličan sličnom raduje, pošto je poznato da su i Vučić i Orban nacionalisti i centralisti. Desničari bliski čvrstom modelu upravljanja kojima saradnja sa Kinom i Rusijom nije strana. Mi ne vidimo nacionalizam i centralizam kao najsrećniji model upravljanja, ali saradnja između Srbije i Mađarske je dobrodošla kao što bi bilo lepo da Srbija na isti način sarađuje i sa svim ostalim susedima, naročito zemljama bivše Jugoslavije – kazao je Marton.

 
(SzILSV, 23.03.2021)



Izjave | Nedelja, 02. 08. 2020. | Komentara: 0

Bogaroški: Rešiti nadležnost i finansiranje Vojvodine

Rano je govoriti o tome da li će Vojvođanski front biti deo vladajuće koalicije, ali tu mogućnost ne isključujemo, ako bude poziva za te razgovore, izjavio je danas Branislav Bogaroški, pokrajinski poslanik Lige socijaldemorkata Vojvodine, članice Vojvođanskog fronta.
Izjave | Četvrtak, 30. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

Aleksandra Vučića za neprikosnovenog vladara nije postavio Sem Fabrici, već, između ostalog, i bojkot izbora, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton za list Danas. Tako je prokomentarisao pitanje Borka Stefanovića upućeno Semu Fabriciju zašto EU podržava autokratu Vučića.
Izjave | Ponedeljak, 27. 07. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Tekstom o nameri da se Dečani pretvore u džamiju Politika dotakla dno

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oštro je kritikovao beogradski list Politika zbog naslovne stranice na kojoj su objavili da „Dečani ne smeju da postanu džamija“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook