Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 03. 2021. | Komentara: 0

Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

NOVI SAD - Upitan da prokomentariše izjavu Ištvana Pastora, predsednika Skupštine AP Vojvodine, da su Vučić i Orban „glas razuma“, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton rekao je da su pohvale Pastora na račun Orbana i Vučića očekivane, jer je njihovo savezništvo, očito, veoma čvrsto.

LSV

- A moglo bi se reći da se sličan sličnom raduje, pošto je poznato da su i Vučić i Orban nacionalisti i centralisti. Desničari bliski čvrstom modelu upravljanja kojima saradnja sa Kinom i Rusijom nije strana. Mi ne vidimo nacionalizam i centralizam kao najsrećniji model upravljanja, ali saradnja između Srbije i Mađarske je dobrodošla kao što bi bilo lepo da Srbija na isti način sarađuje i sa svim ostalim susedima, naročito zemljama bivše Jugoslavije – kazao je Marton.

 
(SzILSV, 23.03.2021)



Izjave | Sreda, 15. 06. 2016. | Komentara: 0

LSV nije spremna na ustupke

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš rekao je za B92 da LSV ne očekuje poziv na konsultacije o novoj Pokrajinskoj vladi.
Izjave | Sreda, 15. 06. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: LSV ima svoj program i nema nameru da ga menja

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Blic da LSV još nije dobila poziv SNS za razgovor o eventualnim koalicijama, ali da sumnja da će do nje doći.
Izjave | Utorak, 07. 06. 2016. | Komentara: 0

LSV još nije pozvana na razgovor o Pokrajinskoj vladi

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da je neglasanje za Maju Gojković, prilikom njenog izbora za predsednicu Skupštine Srbije, poruka da LSV nije zainteresovana za republičku administraciju. On je istakao i da Ligi još uvek stigao poziv za razgovore o formiranju Pokrajinske vlade.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook