Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 23. 03. 2021. | Komentara: 0

Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

NOVI SAD - Upitan da prokomentariše izjavu Ištvana Pastora, predsednika Skupštine AP Vojvodine, da su Vučić i Orban „glas razuma“, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton rekao je da su pohvale Pastora na račun Orbana i Vučića očekivane, jer je njihovo savezništvo, očito, veoma čvrsto.

LSV

- A moglo bi se reći da se sličan sličnom raduje, pošto je poznato da su i Vučić i Orban nacionalisti i centralisti. Desničari bliski čvrstom modelu upravljanja kojima saradnja sa Kinom i Rusijom nije strana. Mi ne vidimo nacionalizam i centralizam kao najsrećniji model upravljanja, ali saradnja između Srbije i Mađarske je dobrodošla kao što bi bilo lepo da Srbija na isti način sarađuje i sa svim ostalim susedima, naročito zemljama bivše Jugoslavije – kazao je Marton.

 
(SzILSV, 23.03.2021)



Izjave | Sreda, 02. 12. 2015. | Komentara: 0

Liga i paori imaju isti cilj, a različite metode

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nema ništa protiv protesta paora koji se protive izmenama zakona o poljoprivrednom zemljištu i ne želi da se meša u način ispoljavanja njihovog nezadovoljstva, istakao je juče zamenik predsendika LSV Bojan Kostreš u emisiji “Radar” na Radio-televiziji Vojvodine.
Izjave | Utorak, 01. 12. 2015. | Komentara: 0

Čanak: LSV je dala formu protestu poljoprivrednika

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nije razbila protest poljoprivrednika, već mu je dala formu, pa birokratija kasnije neće moći da se izvlači pod izgovorom da nije ispoštovana procedura, istakao je danas lider LSV Nenad Čanak.
Izjave | Utorak, 01. 12. 2015. | Komentara: 0

Narodni poslanici LSV traže rudnu rentu od 10 posto

NOVI SAD - Na dnevnom redu današnje sednice Skupštine Srbije naći će se i Predlog zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, a poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine, između ostalog, u svojih 24 amandmana traže rudnu rentu u visini od najmanje deset odsto. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook