Podržavaju referendum u RS, a protive se referendumu u Vojvodini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 25. 09. 2016. | Komentara: 0

Podržavaju referendum u RS, a protive se referendumu u Vojvodini

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je danas da mnoge stranke u Srbiji podržavaju referendum u Republici Srpskoj, a protive se referendumu u Vojvodini, javlja portal Autonomija.info. U Republici Srpskoj danas će biti održan referendum na kojem će se građani izjasniti da li žele da se 9. januar i ubuduće obeležava kao Dan Republike u RS.
 
 LSV

– Mnoge stranke u Srbiji javno podržavaju današnji referendum u Republici Srpskoj a protive se referendumu u Vojvodini. Toliko o doslednosti – napisao je na svom Tviter nalogu Aleksandar Jovanović.

(BILSV, 25. 09. 2016)



Izjave | Subota, 28. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Hapšenje Mladića može dati i odgovor na pitanje zašto su ubijeni gardisti

NOVI SAD - Sinoć smo bili u prilici da još jednom vidimo kako se zločini i zločinci zaklanjaju iza lažnog patriotizma i kako se pod raznoraznim izgovorima ruši grad " izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare portparolka LSV Aleksandra Jerkov komentarišući nerede koje su sinoć u Novom Sadu izazvali mladići okupljeni na navodnom protestu povodom hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića.
Izjave | Subota, 28. 05. 2011. | Komentara: 0

Hapšenje Mladića problem za Nikolića

BEOGRAD - Nadam se da je hapšenjem Ratka Mladića okončan strašan period naše istorije devedesetih godina i da Srbija konačno može da napravi otklon prema prošlosti i da se okrene budućnost, gde nas čekaju neka druga pitanja, ocenio je lider LSV Nenad Čanak gostujući u Nacionalnom dnevniku TV Pink.
Izjave | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: LSV započela sa pripremom predizbornih aktivnosti

NOVI SAD - Predstavnici vojvođanskih parlamentarnih stranaka smatraju da nema razloga za raspisivanje prevremenih izbora u Pokrajini, ali ne bi bili iznenađeni ni da se birališta otvore u decembru, piše današnji Dnevnik.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook