Pomeranje datuma nije naudilo protestu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 26. 11. 2015. | Komentara: 0

Pomeranje datuma nije naudilo protestu

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da pomeranjem protesta paora sa 26. na 25. novembar nije oslabljena oštrica protesta.

LSV
 
- Pozvali smo ljude na protest u četvrtak, ali smo uvek govorili da će taj protest biti u skladu sa zakonom i tek ako dobijemo sve dozvole, tako da - dan ranije ili dan kasnije, u suštini ništa ne bi promenilo - kazao je Kostreš za televiziju N1.
 
A komentarišući tvit lidera pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića koji je napisao da "Čankovom ekipom upravlja premijer iz Kine", Kostreš je za Blic rekao da su ti komentari zluradi, te da je za razliku od Radulovića koji je bio sa Vučićem i koji nije u stanju ništa da uradi, LSV predala zahteve za povlačenje spornog zakona.
 
- LSV ima identične stavove sa ljudima koji su na barikadama. Oni su paori, a mi političari i samo nam je metodologija različita - rekao je Kostreš.
 
(BILSV, 26.11.2015)



Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook