Pomeranje datuma nije naudilo protestu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 26. 11. 2015. | Komentara: 0

Pomeranje datuma nije naudilo protestu

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je danas da pomeranjem protesta paora sa 26. na 25. novembar nije oslabljena oštrica protesta.

LSV
 
- Pozvali smo ljude na protest u četvrtak, ali smo uvek govorili da će taj protest biti u skladu sa zakonom i tek ako dobijemo sve dozvole, tako da - dan ranije ili dan kasnije, u suštini ništa ne bi promenilo - kazao je Kostreš za televiziju N1.
 
A komentarišući tvit lidera pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića koji je napisao da "Čankovom ekipom upravlja premijer iz Kine", Kostreš je za Blic rekao da su ti komentari zluradi, te da je za razliku od Radulovića koji je bio sa Vučićem i koji nije u stanju ništa da uradi, LSV predala zahteve za povlačenje spornog zakona.
 
- LSV ima identične stavove sa ljudima koji su na barikadama. Oni su paori, a mi političari i samo nam je metodologija različita - rekao je Kostreš.
 
(BILSV, 26.11.2015)



Izjave | Subota, 11. 11. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti jedan od faktora promene vlasti

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je jedan od razloga što još nisu raspisani pokrajinski izbori to što naprednjaci nisu sigurni u pobedu u Vojvodini.
Izjave | Utorak, 07. 11. 2023. | Komentara: 0

Beograd i Vojvodina mogu da naprave promenu u Srbiji

Upitan da prokomentariše negativnu kampanju režimskih medija i vlasti protiv Vladimira Obradovića, kandidata za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš kaže da je „očekivana pobeda opozicije u Beogradu, početak rušenja režima Aleksandra Vučića“.
Izjave | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Pastor najviše učinio na popravljanju odnosa Srbije i Mađarske, izbore će raspisati novi predsednik Skupštine Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je smrt predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i politiku u Vojvodini, naročito za SVM. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook