Postoje crvene linije koje LSV neće preći

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Postoje crvene linije koje LSV neće preći

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je juče, komentarišući najavu SVM da ne daju kvorum za glasanje o Zakonu o železnici, da Liga za razliku od SVM-a, nema ni ambiciju ni mogućnost da formira većinu sa naprednjacima, što su ranije nagoveštavali Pastor i Nikolić.

Bojan Kostreš

"Koliko god mi smatrali da je značajno da se železnice vrate Vojvodini, za nas je još značajnije da se ne sruši vlada mesec dana pred dobijanje statusa kandidata. Mi imamo dosta negativno iskustvo iz perioda rušenja vlade Zorana Živkovića posle čega je Koštunica bio premijer u dva mandata i ne želimo da se takva situacija ponovi. To ne znači da ćemo odustati od naših ciljeva, ali postoje crvene linije koje LSV neće preći, a jedna od njih je i davanje kvoruma. Nećemo da ucenjujemo većinu i da rušimo vladu, ako se naši amandmani ne usvajaju, a igre kao što su "nećemo dati kvorum sada, ali ćemo ga dati sat vremena kasnije" krajnje su neozbiljne " kazao je Kostreš, a prenosi današnja Politika.

(BILSV, 13. 09. 2011.)



Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da, ukoliko se ministri buduće Vlade Srbije budu birali po znanju i sposobnosti, onda tu svakako neće biti mesta za ambicije „maminih i tatinih sinova“.
Izjave | Subota, 09. 07. 2022. | Komentara: 0

Ekstremno desne grupe instruirane iz Moskve rade na destabilizaciji Srbije

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozdravio je što su komunalne službe uklonile „Z“ simbole sa novosadskih fasada i mosta, koji su ispisani uoči održavanja muzičkog festivala Exit. On je pozvao na kažnjavanje onih koji su ispisivali ove simbole.
Izjave | Sreda, 06. 07. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Sprečite uništavanje Fruške gore ako mislite da razvijate turizam na njoj

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ukazao je na uništavanje šuma na Fruškoj gori, zatraživši od premijerke Ane Brnabić da se neko pozabavi bespravnom sečom na ovoj planini i nacionalnom parku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook