Predsedništvo LSV o saradnji sa SDS i LDP

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 18. 01. 2016. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV o saradnji sa SDS i LDP

BEOGRAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak najavio je da će danas biti održana sednica Predsedništva LSV na kojoj će biti reči o, kako je rekao, tačkama oko kojih se LSV nedvosmisleno slaže sa SDS-om i LDP-om, ali i oko onih u vezi kojih postoji različita viđenja.

 
– Srbiji je potrebna tačna, ozbiljna i principijelna opozicija danas da bi sutra imali takvu vlast – rekao je Čanak. Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas, nakon sastanka sa liderima Liberalno demokratske partije Čedomirom Jovanovićem i LSV Nenadom Čankom da će tim strankam predložiti formiranje saveza za najavljene vanredne parlamentarne izbore.



Izjave | Sreda, 20. 10. 2021. | Komentara: 0

Poklanjanjem NIS-a Rusima Srbija je izgubila energetsku nevinost

Član Saveta za budžet i finansije Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađen Malešević izjavio je da bi trebalo vratiti uredbu koja definiše način utvrđivanja najviših prodajnih cena nafte i gasa, jer bi nam ona garantovala tržišnu cenu. 
Izjave | Nedelja, 10. 10. 2021. | Komentara: 0

NIS je morao ostati u vlasništvu naše države

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Srbija i Srpska pravoslavna crkva nisu isto, te da je u Ustavu navedeno da je država odvojena od crkve. On je gostujući u emisiji „Prva tema“ na televiziji Prva istakao i da to znači da ako neko kritikuje crkvu on time ne kritikuje državu. 
Izjave | Subota, 09. 10. 2021. | Komentara: 0

Marton: Da li iko iz vlasti i tzv. prave opozicije kritički gleda na Jogurt revoluciju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton podsetio je danas da je Slobodan Milošević pre 33 godine ukinuo autonomiju Vojvodine na ulici i dodao da sumnja da u današnjoj vlasti i takozvanoj pravoj opoziciji ima ikoga ko bi o tome negativno progovorio.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook