Predstavnici APV da učestvuju u pretpristupnim pregovorima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Predstavnici APV da učestvuju u pretpristupnim pregovorima

LSVNOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je da predstavnici pokrajinske vlasti treba da učestvuju u pretpristupnim pregovorima.

On je u anketi emisije „Politbiro“ RTV-a, odgovarajući na pitanje „Predstavnici pokrajinske vlasti u timovima Vlade Srbije u pretpristupnim pregovorima sa EU. Da ili ne?“, rekao da postoji snažan interes AP Vojvodine da se kao regija uključi, kao i da se ona već uključila u evropske tokove.

- S druge strane, postoji i ozbiljno iskustvo unutar administracije AP Vojvodine koja je već daleko odmakla u uspostavljanju kontakata sa drugim regijama Evropske unije, učestvuje u IPA fondovima i slično. Mislim da bi naše iskustvo i znanje bilo dragoceno za pregovarački tim Republike Srbije, a da bi naš izostanak bio jako velika greška koja može da ima delakosežne posledice – naglasio je Branislav Bogaroški.

(BILSV, 08.07.2013)



Izjave | Utorak, 29. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vlastima lični interes važniji od stabilnosti društva

Nijedna odluka Aleksandra Vučića i njegovog režima neće uspeti da skrene pažnju od činjenice da se u našoj zemlji sve teže živi i da su građanke i građani Srbije spremni za promene, mišljenja je Bojan Kostreš, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani.
Izjave | Ponedeljak, 21. 08. 2023. | Komentara: 0

Marton: Susret Vučića i Orbana dobra prilika da uklone Hortijevu bistu iz parlamenta

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Aleksandar Marton istakao je da bi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić trebalo da iskoristi priliku da se tokom susreta sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom informiše o uklanjanju biste Mikloša Hortija iz parlamenta te države.
Izjave | Četvrtak, 03. 08. 2023. | Komentara: 0

Protivustavno i neprikladno da državni organi slave krsnu slavu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš izjavio je da je to što je Vojska Srbije dobila i u utorak prvi put proslavila krsnu slavu još jedan dokaz da je u Srbiji sve moguće kada ste na vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook