Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 05. 2018. | Komentara: 0

Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da eventualni referendum o rešenju za Kosovo može imati svoje dobre i loše osobine. Komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će građani imati priliku da se izjasne o rešenju za Kosovo, Čanak je rekao da treba sačekati da vidimo referendumsko pitanje.

LSV

- To izjašnjavanje o kome govorite, mislim da će biti praktično samo prebacivanje na građane nečega što se mora uraditi. To ima i svoje dobre i loše osobine, ali pre nego što bilo šta dalje kažem moramo čuti samo konkretno pitanje – kazao je Čanak za N1.

(BILSV, 13.05.2018)



Izjave | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV će pravdu o budžetu terati do kraja

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe LSV u Narodnoj skupštini Aleksandra Jerkov izjavila je za Novosti da je za Ligu socijaldemokrata Vojvodine neprihvatljivo da se pitanja koja su od značaja za celu pokrajinu rešavaju na internim sastancima vojvođanskog premijera Bojana Pajtića i srpskog predsednika Tomislava Nikolića.
Izjave | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

Nepoznanica je o čemu se premijer dogovara u Briselu

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je juče novinarima u parlamentu da sporazum, koji je premijer Ivica Dačić postigao u Briselu, nije postignut na osnovu platforme koju je usvojila Narodna skupština.
Izjave | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

Zločinci i žrtve nemaju naciju i veru

NOVI SAD – Zamenica predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za Radio-televiziju Vojvodine, povodom zahteva opozicije da se usvoji deklaracija o osudi zločina učinjenih nad pripadnicima srpskog naroda na prostoru bivše Jugoslavije, da ni zločinci ni žrtve nemaju ni naciju ni veru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook