Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 05. 2018. | Komentara: 0

Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da eventualni referendum o rešenju za Kosovo može imati svoje dobre i loše osobine. Komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će građani imati priliku da se izjasne o rešenju za Kosovo, Čanak je rekao da treba sačekati da vidimo referendumsko pitanje.

LSV

- To izjašnjavanje o kome govorite, mislim da će biti praktično samo prebacivanje na građane nečega što se mora uraditi. To ima i svoje dobre i loše osobine, ali pre nego što bilo šta dalje kažem moramo čuti samo konkretno pitanje – kazao je Čanak za N1.

(BILSV, 13.05.2018)



Izjave | Ponedeljak, 19. 11. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Republika da se jasno odredi prema AP Vojvodini

BEOGRAD – Sutrašnja sednica Narodne skupštine Republike Srbije, na kojoj će se raspravljati o Predlogu zakona o dopuni zakona o budžetskom sistemu, koji je još 30. oktobra 2012. godine uputila Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine, biće pokazatelj da li je današnja poseta premijera Ivice Dačića pokrajinskoj administraciji bila zamajavanje građanki i građana Vojvodine ili zaista nešto želi da promeni, ocenio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 18. 11. 2012. | Komentara: 0

Kasarnu treba prepustiti civilnom sektoru

NOVI SAD – Bivši predsednik Skupštine grada Novog Sada i potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović rekao je za Radio021 da je novosadska kasarna Arčibald Rajs deo kulturne baštine grada i da brigu o njoj treba prepustiti civilinom sektoru.
Izjave | Petak, 16. 11. 2012. | Komentara: 0

Nova gradska vlast uvredila Novosadjane

NOVI SAD – Potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević istakla je u emisiji „Sučeljavanje“, koja je sinoć emitovana na Radio-televiziji Vojvodina, da zakonski akti definišu da AP Vojvodina ima pravo na zastavu i grb kao svoje simbole, ali da je potrebno da se tačnije definiše uređenje simbola i sankcije ukoliko se oni ne ističu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook