Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 05. 2018. | Komentara: 0

Referendum o Kosovu - prebacivanje odgovornosti na građane

BEOGRAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da eventualni referendum o rešenju za Kosovo može imati svoje dobre i loše osobine. Komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će građani imati priliku da se izjasne o rešenju za Kosovo, Čanak je rekao da treba sačekati da vidimo referendumsko pitanje.

LSV

- To izjašnjavanje o kome govorite, mislim da će biti praktično samo prebacivanje na građane nečega što se mora uraditi. To ima i svoje dobre i loše osobine, ali pre nego što bilo šta dalje kažem moramo čuti samo konkretno pitanje – kazao je Čanak za N1.

(BILSV, 13.05.2018)



Izjave | Sreda, 12. 09. 2012. | Komentara: 0

Kolar: Nastavljamo normalan rad u Veterniku

NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Robert Kolar potvrdio je danas da je doskorašnji predsednik Mesnog odbora LSV Veternik Ištvan Horvat sa nekolicinom članova napustio stranku.
Izjave | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Nova većina od odbeglih, izbačenih, osumnjičenih i nateranih

NOVI SAD – Sutra ćemo videti da li je Srpska napredna stranka, uz pomoć pritisaka i ucena republičkog nivoa vlasti skupila dovoljan broj odbornika da smeni demokratski izabranu vlast u gradu, istakla je danas predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov.
Izjave | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Kap koja je prelila čašu

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je pucnjava u kojoj je ranjen jedan osamnaestogodišnjak u neposrednoj blizini Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ zapravo „kap koja je prelila čašu“ kada je u pitanju bezbednost Novosađana i za lošu bezbednosnu situaciju optužila ministra unutrašnjih poslova i premijera Ivicu Dačića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook