Reforme na putu ka EU potrebne u interesu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 12. 2015. | Komentara: 0

Reforme na putu ka EU potrebne u interesu građana

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da bi reforme na putu ka Evropskoj uniji trebalo da se sprovedu da bi zaživela pravna država, a u interesu građana.

LSV
 
- Da li to neko oseća kao pritisak od spolja ili ne to je sad pitanje za svaku stranku ponaosob, ali ja mislim da bi to moralo da bude pre svega interes nas kao građana, kao prvo, a onda je i interes političkih stranaka da zaživi pravna država i da zažive pravila koja će biti jednaka i primenjiva na sve – kazao je Bogaroški odgovarajući na pitanje koliko su politički akteri svojim delovanjem zaista uspeli da kod građana stvore utisak da se reforme sprovode radi nas samih, a ne pod pritiskom Brisela.

(BILSV, 13.12.2015)



Izjave | Ponedeljak, 22. 07. 2024. | Komentara: 0

Nakon Radonjića, Olenika tužio i Miroslav Kurak

Miroslav Kurak, jedan od četvorice bivših pripadnika Državne bezbednosti (DB), koje je Apelacioni sud oslobodio optužbi za ubistvo Slavka Ćuruvije, podneo je tužbu protiv Aleksandra Olenika, advokata i člana Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zbog njegove objavi na mreži X. 
Izjave | Ponedeljak, 15. 07. 2024. | Komentara: 0

Projekat Jadar i rudarenje litijuma Rio Tinta nastavljeni u tajnosti

Komentarišući pomalo nezainteresovani osvrt Aleksandra Vučića na odluku Ustavnog suda, iako je danima bio najveći lobista Rio Tinta, član Predsedništva LSV – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da se predsednik Srbije, kao i uvek, krije iza drugih.

Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook