Reforme na putu ka EU potrebne u interesu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 13. 12. 2015. | Komentara: 0

Reforme na putu ka EU potrebne u interesu građana

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da bi reforme na putu ka Evropskoj uniji trebalo da se sprovedu da bi zaživela pravna država, a u interesu građana.

LSV
 
- Da li to neko oseća kao pritisak od spolja ili ne to je sad pitanje za svaku stranku ponaosob, ali ja mislim da bi to moralo da bude pre svega interes nas kao građana, kao prvo, a onda je i interes političkih stranaka da zaživi pravna država i da zažive pravila koja će biti jednaka i primenjiva na sve – kazao je Bogaroški odgovarajući na pitanje koliko su politički akteri svojim delovanjem zaista uspeli da kod građana stvore utisak da se reforme sprovode radi nas samih, a ne pod pritiskom Brisela.

(BILSV, 13.12.2015)



Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Miloševićevi politički ciljevi su poraženi

BEOGRAD - Fond Biljane Kovačević Vučo objavio je knjigu ""Zloupotrebljene institucije: Ko je bio ko u Srbiji 1987.-2000"", u kojoj je nabrojano 1.400 imena iz raznih sfera društva - od politike, Akademije, Crkve, vojske, medija do estrade, preko kojih je Slobodan Milošević ostvarivao svoje političke i ratne ciljeve.
Izjave | Četvrtak, 30. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Za LSV su prihvatljivi izbori u aprilu 2012.

NOVI SAD - Vladajuće stranke u Srbiji jednoglasno poručuju da parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori treba da se održe istovremeno na proleće iduće godine, pišu današenje Večernje novosti. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš da je za Ligu prihvatljiv takav dogovor o datumu izbora.
Izjave | Sreda, 29. 06. 2011. | Komentara: 0

Neformalni klub vojvođanskih poslanika?

BEOGRAD - Večernje novosti danas pišu da su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara spremni da ponude ostalim poslanicima iz Vojvodine da oforme nezvanični klub, koji bi u Narodnoj skupštini štitio interese Pokrajine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook