Sastanak poslaničkih grupa pre sledeće sednice Odbora za EI

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2016. | Komentara: 0

Sastanak poslaničkih grupa pre sledeće sednice Odbora za EI

NOVI SAD – Komentarišući dešavanja na sednici Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije kada poslanici SRS nisu dozvolili šefu Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklu Devenportu da predstavim Izveštaj Evropske unije o napretku Srbije, predsednica tog odbora Marinika Tepić ističe da, opoziciono solidarna, nije želela da izriče opomene i oduzima reč. Kako je u telefonskoj izjavi za Radio-televiziju Srbije rekla, sednicu je odložila do daljnjeg, a pre sledećeg zasedanja će inicirati sastanak sa poslaničkim grupama.

lsv

- Ja ću svakako inicirati sastanak sa poslaničkim grupama. Mi ne možemo taj dokument da prevodimo, to radi Vladina kancelarija za evropske integracije. I sama Vlada je u sredu, takođe, na engleskom primila izveštaj kao i unazad godinu za godinom. Sigurna sam da to nije uslov, i kad se on bude stekao, a steći će se u narednih nekoliko dana, da će biti dovoljan uslov da se s ovim cirkusom prestane – kazala je Tepić.

(BILSV, 12.11.2016)



Izjave | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Dobra vest iz Brisela

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže povodom preporuke da Srbija dobije status kandidata da je svaka vest o napretku Srbije na putu ka EU dobrodošla.
Izjave | Utorak, 11. 10. 2011. | Komentara: 0

Za autentično tumačenje povraćaja imovine okupatorima

BEOGRAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov najavila je danas da će skupštinskom Zakonodavnom odboru podneti zahtev za autentično tumačenje odredbe Zakona o povraćaju imovine koja se odnosi na pravo restitucije pripadnika okupacionih snaga. 
Izjave | Utorak, 11. 10. 2011. | Komentara: 0

Podrška LSV rebalansu budžeta uslovljena novcem za Vojvodinu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine će se o predloženom rebalansu budžeta za 2011. godinu izjasniti tek pošto bude poznato da li će biti usvojen amandman Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), izjavila je danas poslanica LSV Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook