Sastanak poslaničkih grupa pre sledeće sednice Odbora za EI

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2016. | Komentara: 0

Sastanak poslaničkih grupa pre sledeće sednice Odbora za EI

NOVI SAD – Komentarišući dešavanja na sednici Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije kada poslanici SRS nisu dozvolili šefu Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklu Devenportu da predstavim Izveštaj Evropske unije o napretku Srbije, predsednica tog odbora Marinika Tepić ističe da, opoziciono solidarna, nije želela da izriče opomene i oduzima reč. Kako je u telefonskoj izjavi za Radio-televiziju Srbije rekla, sednicu je odložila do daljnjeg, a pre sledećeg zasedanja će inicirati sastanak sa poslaničkim grupama.

lsv

- Ja ću svakako inicirati sastanak sa poslaničkim grupama. Mi ne možemo taj dokument da prevodimo, to radi Vladina kancelarija za evropske integracije. I sama Vlada je u sredu, takođe, na engleskom primila izveštaj kao i unazad godinu za godinom. Sigurna sam da to nije uslov, i kad se on bude stekao, a steći će se u narednih nekoliko dana, da će biti dovoljan uslov da se s ovim cirkusom prestane – kazala je Tepić.

(BILSV, 12.11.2016)



Izjave | Četvrtak, 01. 09. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini vratiti svu imovinu koju su finansirali njeni građani

NOVI SAD - Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine usvojilo je na sinoćnjoj sednici stav da LSV ostaje pri svom već nekoliko puta ponovljenom zahtevu da novim Zakonom o javnoj svojini Vojvodini mora biti vraćena apsolutno sva imovina koja je izgrađena sredstvima AP Vojvodine i njenih građana, istakla je danas portparolka i narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Četvrtak, 01. 09. 2011. | Komentara: 0

Jovanović posetio prvake u naselju Šangaj

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović posetio je danas đake prvake Osnovne škole "Veljko Vlahović" u naselju Šungaj i poželeo im uspešno školovanje. On je tokom prvog časa novih osnovaca, kazao da je ovo važan dan za novosadske mališane, koji se prvi put susreću sa školom.
Izjave | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Arad zainteresovan za sve vidove saradnje sa Zrenjaninom

ZRENJANIN - Delegacija Grada Zrenjanina u kojoj su bili predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton, njegov zamenik Predrag Jeremić i član Gradskog veća Tibor Vaš, boravila je u zvaničnoj poseti bratskom gradu Aradu, saopšteno je iz Martonovog kabineta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook