Sastanak poslaničkih grupa pre sledeće sednice Odbora za EI

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 11. 2016. | Komentara: 0

Sastanak poslaničkih grupa pre sledeće sednice Odbora za EI

NOVI SAD – Komentarišući dešavanja na sednici Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije kada poslanici SRS nisu dozvolili šefu Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklu Devenportu da predstavim Izveštaj Evropske unije o napretku Srbije, predsednica tog odbora Marinika Tepić ističe da, opoziciono solidarna, nije želela da izriče opomene i oduzima reč. Kako je u telefonskoj izjavi za Radio-televiziju Srbije rekla, sednicu je odložila do daljnjeg, a pre sledećeg zasedanja će inicirati sastanak sa poslaničkim grupama.

lsv

- Ja ću svakako inicirati sastanak sa poslaničkim grupama. Mi ne možemo taj dokument da prevodimo, to radi Vladina kancelarija za evropske integracije. I sama Vlada je u sredu, takođe, na engleskom primila izveštaj kao i unazad godinu za godinom. Sigurna sam da to nije uslov, i kad se on bude stekao, a steći će se u narednih nekoliko dana, da će biti dovoljan uslov da se s ovim cirkusom prestane – kazala je Tepić.

(BILSV, 12.11.2016)



Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Preko 400 miliona dinara za ugrožena područja Srednjeg i Severnog Banata

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na čijem je čelu funkcioner LSV, Daniel Petrović izdvojio je urgentno preko 400 miliona dinara za posebno ugrožena područja Severnog i Srednjeg Banata, kao i za ostala područja na teritoriji AP Vojvodine ugrožena podzemnim i površinskim vodama.
Izjave | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Ne mogu biti zadovoljna položajem AP Vojvodine

NOVI SAD - Kao Vojvođanka i kao aktivistkinja za najširu autonomiju AP Vojvodine ne mogu ni u kom slučaju biti zadovoljna sadašnjim položajem APV. U ovom momentu imamo Ustav koji iz puno razloga nije dobar, a po pitanju Vojvodine mislim da su napravljene najveće greške " izjavila je u intervjuu za Hrvatsku riječ potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook