Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.

Maja Sedlarević

- Krajem novembra Jeremić je najavio otvaranje kancelarije i da će zauzeti čitav sprat u zgradi misije Srbije pri EU. Saglasnost Vlade Srbije usledila je 24. marta, a mi na početku jula još ne znamo ni gde će biti kancelarija, ni koliki prostor će biti obezbeđen. Volela bih da me ministar Vuk Jeremić demantuje, ali ne lažnim obećanjima, već delima - navodi Maja Sedlarević.

(BILSV, 25.06.2011.)




Izjave | Sreda, 24. 08. 2011. | Komentara: 0

Napreduje zamena vrelovoda na Limanima

NOVI SAD - Zamena dotrajalog vrelovoda na Limanima, u bloku Šekspirove, Fruškogorske i Balzakove ulica, teče po planu i ovi radovi trebalo bi da budu gotovi u predviđenom roku, do 20. septembra, najavljeno je tokom današnjeg obilaska predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića i direktora "Novosadske toplane" Vladimira Jelića rekonstrukciji vrelovodne mreže.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradili smo posao koji se čeka 11 godina

BEOGRAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je sinoć u emisiji Oko na Radio televiziji Srbije da je prilikom izrade zakona bilo neophodno razgovarati direktno sa predstavnicima političkih partija da bi se izbegla situcija koju smo imali prilikom usvajanja Statuta AP Vojvodine.
Izjave | Petak, 19. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Uradio sam kako je Cvetković rekao

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za današnji Dnevnik da je pre predaje nacrta zakona o javnoj svojini imao nameru da sazove radnu grupu da bi se svi članovi mogli izjasniti o tekstu, ali da je premijer Srbije Mirko Cvetković ocenio da to nije potrebno.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook