Skupštini AP Vojvodine nedostaje zakonodavna inicijativa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 20. 06. 2015. | Komentara: 0

Skupštini AP Vojvodine nedostaje zakonodavna inicijativa

NOVI SAD - Potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je da je pokrajinski parlament opravdao svoju funkciju, ali je zamerio odsustvo zakonodavne inicijative.

LSV
 
- Pored toga što sam uveren da je pokrajinski parlament opravdao svoje postojanje nizom važnih odluka koje je doneo, imam jednu ozbiljnu primedbu i na parlament i na svoju poslaničku grupu, Ligu socijaldemokrata Vojvodine, pa i na sebe samog, a to je gotovo potpuno odsustvo zakonodavne inicijative - rekao je Jakovljev odgovarajući na pitanje "Da li je pokrajinski parlament opravdao svoju funkciju" u anketi emisije "Politbiro" RTV-a.
 
(BILSV, 20.06.2015)



Izjave | Utorak, 06. 07. 2021. | Komentara: 0

Odnosi u regionu zatrovani. Samo razgovor može poboljšati situaciju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da, ako se misli da ljudi na Kosovu počnu da žive elementarno normalnije, moraju se stvarati veze između naroda i građana koji žive na jednoj prostoru.
Izjave | Utorak, 06. 07. 2021. | Komentara: 0

Bojkotaška opozicija je Vučiću omogućila apsolutnu dominaciju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da je teško i komentarisati optužbe „bojkot“ opozicije da učešće LSV i Stranke moderne Srbije predstavlja pokušaj vlasti da obesmisli i razvodni dijalog, jer, kako je rekao, nemaju veze sa logikom.
Izjave | Ponedeljak, 05. 07. 2021. | Komentara: 0

Građani Vojvodine trpe zbog nerešavanja pitanja Kosova

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak upravo se vratio iz Prištine i kaže da je iz razgovora sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem stekao utisak da se očekuje da Srbija počne da popušta. On je u izjavi za NewsMax Adria televiziju rekao da nije išao kao bilo čiji izaslanik, već da bi video kakva je situacija na Kosovu, koja se koristi kao alibi da se ne priča o Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook