Srbija mora krenuti putem koji garantuje ozdravljenje društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 06. 10. 2021. | Komentara: 0

Srbija mora krenuti putem koji garantuje ozdravljenje društva

ZRENJANIN – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da su, nažalost, posle Petog oktobra načinjene mnoge greške. 

LSV

- Nisu zabranjene SPS, SRS, JUL i SSJ. Nije izvršena lustracija. DS i SPS su se pomirili. SRS se prepakovao u SNS. Osuđeni ratni zločinci slobodno paradiraju. Opozicija danas luta i umesto borbe bira bojkot. Ali za propuštenim nije mudro plakati. Potrebna je borba za modernu i evropsku Srbiju. Krenuti putem koji garantuje ozdravljenje društva.Taj cilj je realan. Srbiji je, zaista, mesto među evropskim nacijama – kazao je on za „Danas“, komentarišući žaljenje u delu javnosti što se nije dogodio „Šesti oktobar", odnosno lustracija posle pada Miloševićevog režima.

(SzILSV, 06.10.2021)



Izjave | Ponedeljak, 11. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: U Srbiji imamo poplavu decentralista i regionalista

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, istakao je na današnjoj sednici Glavnog odbora stranke da je u poslednje vreme došlo do poplave decentralista i regionalista u Srbiji, pre svega zbog toga što te stranke prate istraživanja javnog mnjenja koja govore da decentralizacija danas ima podršku među građanima.
Izjave | Nedelja, 10. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Još radimo na spornim pitanjima

BEOGRAD - Nacrt zakona o javnoj svojini još uvek je u izradi, budući da postoji još nekoliko spornih pitanja, a premijer Srbije Mirko Cvetković će o tom aktu biti obavešten zvanično kada sve bude završeno, istakao je za Radio Beograd 1 Bojan Kostreš, šef Radne grupe Vlade Srbije za izradu zakona o javnoj svojini.
Izjave | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Sedlarevićeva u Briselu o otvaranju predstavništva AP Vojvodine

NOVI SAD/BRISEL - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević, u sklopu svoje posete Briselu, posetila je i Misiju Srbije pri EU, gde je razgovarala sa drugim sekretarom Misije Draganom Stojovićem o mogućnostima Vojvodine u regionalnoj saradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook