Srbija ne teži NATO

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 24. 06. 2014. | Komentara: 0

Srbija ne teži NATO

BEOGRAD - Članovi Odbora za odbranu i unutrašnje poslove sprskog parlamenta i delegacija Potkomiteta za transatlantsku odbrambenu i bezbednosnu saradnju PS NATO založili su se juče za saradnju bez obzira na stav Srbije o vojnoj i političkoj neutralnosti.

LSV

Zamenik predsednika odbora Bojan Kostreš istakao je tom prilikom potrebu proširenja saradnje, iako Srbija u ovom trenutku ne teži ulasku u NATO.
- Sam put Srbije u Evropsku uniju i pitanje Kosova podrazumevaju tu saradnju, ocenio je Kostreš.

(BILSV, 24. 06. 2014)



Izjave | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

Komentarišući izjavu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića da građanima treba motka da bi se disciplinovali, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da drugačiju izjavu od tog čoveka nije ni očekivao. Kostreš dodaje da je Srbiji potrebna alternativa postojećoj nesposobnoj, agresivnoj i bahatoj vlasti.
Izjave | Četvrtak, 25. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Ponudiću ostavku Glavnom odboru LSV

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da će nakon poraza na izborima ponuditi svoju ostavku Glavnom odboru stranke. Gostujući u emisiji „Pressing“ na sarajevskoj televiziji N1, on je rekao da je poraz jasan – on i stranka LSV su satanizovani čim su rekli da će izaći na izbore.
Izjave | Utorak, 23. 06. 2020. | Komentara: 0

Marton: Doživeli smo neuspeh, krivica je i na nama

Ujedinjena demokratska Srbija i Vojvodjanski front doživeli su izborni neuspeh, iako su ponudili ozbiljnu političku platformu, kaže portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton. Kako je kazao u razgovoru za Tanjug, ideja evropske i moderne Srbije, a u njoj autonomne Vojvodine, sigurno ima mnogo više pristalica ali kampanja bojkota je najveći deo levo-liberalnih birača odvratila od izlaska na birališta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook