Stojšić: Naprednjaci rešavajte probleme

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 02. 03. 2013. | Komentara: 0

Stojšić: Naprednjaci rešavajte probleme

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine je začuđena time što se Srpska napredna stranka i njen funkcioner Zoran Babić bave „nepostojećom“ strankom, umesto postojećim problemima - aflatoksinom u mleku, rupom u budžetu Novog Sada zbog afere sa ATP „Vojvodina“ i borbom protiv korupcije koja i tu aferu treba da rasvetli - rekao je za Danas potpredsednik LSV i zamenik šefa poslaničke grupe Lige u Skupštini Srbije Đorđe Stojšić.

LSV

Reagujući na jučerašnju Babićevu tvrdnju da Ligi „pada rejting“ i da ona „gotovo više i ne postoji“, Stojšić je istakao i da su aktuelne teme u državi manje prijatne za ovog funkcionera SNS.

- Briga roditelja zbog odluke da se poveća dozvoljena koncentracija aflatoksina u mleku, te činjenica da će građani Novog Sada ispaštati zbog greške Maje Gojković, današnje visoke funkcionerke i još nekih funkcionera SNS, danas su centralne teme u državi. Ujedno, to su i manje prijatne teme za Babića - poručio je Đorđe Stojšić.

(BILSV, 02.03.2013)



Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook