Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 06. 01. 2022. | Komentara: 0

Šućurović: Sramna odluka da LSV nema članove u biračkim odborima

BEOGRAD / NOVI SAD – Predsednik Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Saša Šućurović izjavio je da LSV neće imati članove u biračkim odborima na predstojećem referendumu. Bez članova u odborima na predstojećim izborima će biti i Stranka moderne Srbije. Takva je odluka doneta na jučerašnjem sastanku Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga na kojem se polemisalo o tome da li sve stranke imaju pravo da imaju članove u biračkim odborima.

LSV

Šućurović tvrdi da će „desničari“ koji nemaju uporište u Vojvodini imati članove u biračkim odborima, a neće LSV koja ima poslanički klub u Skupštini Vojvodine. 

- LSV će reagovati na ovakvu sramnu odluku i brinemo da li ćemo imati predstavnike i u biračkim odborima na izborima u aprilu - rekao je Šućurović.

(SzILSV, 06.01.2022)



Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.

Izjave | Sreda, 02. 11. 2022. | Komentara: 0

Marton: LSV preispituje ostanak u komunalnoj koaliciji sa SNS-om u Novom Sadu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da LSV preispituje da li će ostati u „komunalnoj koaliciji“ sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na gradskom nivou u Novom Sadu i da je to razlog zašto odbornici te stranke nisu bili na sednici Skupštine grada na kojoj je izabran novi gradonačelnik Milan Đurić iz SNS-a.
Izjave | Sreda, 02. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš najavio da će se kandidovati za predsednika

Izborni kongres Lige socijaldemokrata Vojvodine na kome će biti izabran novi predsednik, umesto Nenada Čanka, koji je odlučio da se povuče sa čela stranke, nakon 32 godine, zakazan je za 19. novembar. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook