Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 2

Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

NOVI SAD – Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta. Jerkova je za Betu potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.

Aleksandra Jerkov

– Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom – rekla je Jerkova. Ona je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.
– Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro – rekla je Jerkov agenciji Beta i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

(BILSV, 03. 09. 2012.)



Izjave | Petak, 29. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Očekivano paljenje prelaza

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije osudili su paljenje administrativnog prelaza Jarinje, a lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Radio Beograd da je takav događaj bio očekivan.
Izjave | Petak, 29. 07. 2011. | Komentara: 0

Imovina po automatizmu prelazi na novog vlasnika

BEOGRAD - Sada je već sasvim izvesno da će se Zakon o javnoj svojini na jesen naći pred poslanicima, a da država dotle neće znati šta sve ima u vlasništvu, pišu danas Novosti. Bojan Kostreš, šef radne grupe za izradu radne verzije Nacrta zakona o javnoj svojini, poručuje za taj list da stvari ne moraju da budu tako crne kao što na prvi pogled izgledaju.
Izjave | Sreda, 27. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Ne plašim se smene

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za pripremu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš je povodom pojedinih izjava iz redova Demokratske stranke da bi ga trebalo smeniti i taj posao poveriti drugom, prokomentarisao za "Mađar so" da to ne smatra zvaničnom inicijativom Demokratske stranke, nego izražavanjem pojedinih mišljenja unutar te stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook