Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 09. 2012. | Komentara: 2

Telefonske pretnje Aleksandri Jerkov

NOVI SAD – Predsednici Skupštine Novog Sada Aleksandri Jerkov danas su telefonom upućene ozbiljne pretnje u kojima se od nje traži da u roku od 48 sati zakaže nastavak skupštinskog zasedanja, saznaje agencija Beta. Jerkova je za Betu potvrdila da su joj upućene ozbiljne pretnje zbog kojih je obavestila policiju, ali da zbog daljeg toka istrage neće da u javnost iznosi više detalja.

Aleksandra Jerkov

– Mogu samo da kažem da je reč o visokom funkcioneru jedne opozicione stranke u gradu i da mi je poručeno da, ako za 48 sati ne zakažem nastavak vanredne sednice Skupštine grada, za mene više nema života u ovom gradu, a kamoli u bavljenju politikom – rekla je Jerkova. Ona je ranije danas zakazala nastavak vanredne sednice, na čijem dnevnom redu je i zahtev za smenu gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, za 12. septembar.
– Ja bih pretnje mogla da shvatim i neozbiljno, ali nas iskustva uče da se stvari uvek ne završe dobro – rekla je Jerkov agenciji Beta i dodala da su pretnje stigle neposredno pre nego što će medijima objaviti datum nastavka sednice.

(BILSV, 03. 09. 2012.)



Izjave | Sreda, 13. 07. 2011. | Komentara: 0

Finale Kupa Srbije može i van Beograda

NOVI SAD - Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Aleksandar Jovanović pozdravio je odluku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije po kojoj je ostavljena mogućnost da se finale KUP-takmičenja odigra van Beograd, a gradovima i klubovima mogućnost da do 30. novembra podnesu prijavu za organizaciju finalnog meča Kupa Srbije.
Izjave | Sreda, 13. 07. 2011. | Komentara: 0

SPS mora delima dokazati sopstvenu promenu

BEOGRAD - Komentarišući izjavu Ivice Dačića da će bubnjevi Dragoljuba Đuričića vratiti SPS na vlast, portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov je za list Danas ocenila da Dragoljub Đuričić nije jedini koji je na taj način promenio mišljenje o socijalistima.
Izjave | Utorak, 12. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Sporna još vojvođanska imovina, ali verujem u kompromis

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš uveren je u to da će nacrt tog akta biti usaglašen do kraja ove nedelje i potom odmah upućen premijeru Mirku Cvetkoviću. U izjavi za "Dnevnik" Kostreš je kazao da je ostalo još veoma malo pitanja o kojima je potrebno postići političku saglasnost, te da su ona vezana za vraćanje imovine AP Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook