Važno je da vojvođanska administracija normalno funkcioniše

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 21. 03. 2014. | Komentara: 0

Važno je da vojvođanska administracija normalno funkcioniše

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za RTV da je za LSV važno da vojvođanska administracija bude stabilna i da normalno funkcioniše.

LSV

Ogovarajući na pitanje da li smo bliži vanrednim pokrajinskim izborima, on je u anketi emisije „Politbiro“ istakao da su novi izbori poslednje što treba da se desi Vojvodini.

- Ukoliko ne možemo da se složimo oko osnovnih prioriteta našeg funkcionisanja, onda verovatno treba da dođe ili do rekonstrukcije vlade ili do novih izbora. Ja bih rekao da su novi izbori poslednje što treba da se desi Vojvodini. Ne zbog toga što se LSV boji izbora, jer smo pokazali našu snagu i na ovim izborima, nego upravo zbog toga što se mi zalažemo za stabilnost vojvođanskih institucija u situaciji kada je Statut oboren. Nama je važno da vojvođanska administracija bude stabilna i da funkcioniše normalno – naglasio je Bojan Kostreš.

(BILSV, 21.03.2014)



Izjave | Ponedeljak, 16. 05. 2022. | Komentara: 0

Srbija zaslužuje jaku i organizovanu proevropsku političku opciju

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je premalo istinskih proevropskih stranaka u Srbiji i da je to razlog zbog kog se ova politička opcija ne vidi u javnosti. 
Izjave | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

Naša država postaje sigurna kuća za ratne zločince

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Šid Dejana Đurđević izjavila je da je lokalna vlast u Šidu uspela da spoji nespojivo.
Izjave | Subota, 23. 04. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbiji će uvesti sankcije zbog ljubavi prema zločincu iz Moskve

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da su Srbiji prošli put uvedene sankcije međunarodne zajednice zbog Slobodana Miloševića, a sada će joj biti uvedene sankcije zbog Vladimira Putina



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook