Više manifestacija povodom Dana žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Više manifestacija povodom Dana žena

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare organizovana je povodom Dana žena i u Bačkoj Topoli, a predsednica Foruma žena Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Hajnalka Virag  govorila je o angažmanu žena u politici - njihovom položaju i motivima.

Ona je najavila i tradicionalne akcije za mesec mart - umetnička radionica "Ženama od žena" koja će se održati 11.03.2011. godine i druženje ligašica u Mesnoj organizaciji LSV Pobeda pod nazivom "Najlepši cvet Vojvodine" koje se odžava 12.03.2011. godine na Pobedi, a na kojem će učestvovati 100 ligašica.

(BILSV, 08. 03. 2011.)




Izjave | Četvrtak, 23. 01. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Gde je Vojvodina danas i kako treba da izgleda

NOVI SAD – Započeti poregovori sa Evropskom Unijom nameću potrebu menjanja Ustava Srbije jer on u velikom broju svojih odredbi sprečava i koči evrointegracije zemlje, ocenio je danas šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški dodajući da je zbog toga od presudne važnosti da vojvođanski parlament na vreme konstatuje da li je sadašnji ustavni položaj pokrajine nešto na čemu će graditi budućnost ili je tim nezadovoljna.
Izjave | Petak, 17. 01. 2014. | Komentara: 0

Kostreš: Liga je uvek htela više za Vojvodinu

NOVI SAD – Komentarišući saopštenje Pokrajinskog odbora Demokratske stranke da sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine 13 godina deli istu viziju autonomije Vojvodine u okviru Srbije, zamenik predsednika LSV Bojana Kostreša Tanjugu je odgovorio da je tačno da LSV, DS i Savez vojvođanskih Mađara 13 godina zajedno sarađuju na uspostavljanju autonomije Vojvodine, jer je Liga u teškim vremenima za Vojvodinu uvek uspevala da sa njima nađe najmanji zajednički sadržalac.
Izjave | Petak, 17. 01. 2014. | Komentara: 0

Za usvajanje Statuta APV potrebna i politička saglasnost

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine da ne sumnja u kvalitet ljudi koji će pisati Statut, ali naglašava da dok god se ne postigne politička saglasnost taj dokument neće moći da prođe u Skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook