Više manifestacija povodom Dana žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Više manifestacija povodom Dana žena

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare organizovana je povodom Dana žena i u Bačkoj Topoli, a predsednica Foruma žena Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Hajnalka Virag  govorila je o angažmanu žena u politici - njihovom položaju i motivima.

Ona je najavila i tradicionalne akcije za mesec mart - umetnička radionica "Ženama od žena" koja će se održati 11.03.2011. godine i druženje ligašica u Mesnoj organizaciji LSV Pobeda pod nazivom "Najlepši cvet Vojvodine" koje se odžava 12.03.2011. godine na Pobedi, a na kojem će učestvovati 100 ligašica.

(BILSV, 08. 03. 2011.)




Izjave | Utorak, 01. 10. 2013. | Komentara: 0

Zašto su poljoprivrednicima zakinute subvencije

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga zatražila je danas u poslaničkom pitanju odgovor od ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede prof. dr Dragana Glamočića zbog čega su nekim poljoprivrednicima isplaćena podsticajna sredstva za podršku ruralnom razvoju, kroz investivcije za proizvodnju i plasman voća, grožđa, povrća, pečuraka i cveća za 2012. godinu, a nekima nisu.
Izjave | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Grujić: Država da jednako tretira oba javna servisa

NOVI SAD – Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za informisanje Slaviša Grujić izjavio je danas na konferenciji o razvoju Radio-televizije Vojvodine da RTV u poslednje dve godine ima stalan napredak kvaliteta programa i ocenio da je stabilno finansiranje "problem broj jedan".
Izjave | Subota, 28. 09. 2013. | Komentara: 0

Kostreš: Ne rušimo DS u Vojvodini

NOVI SAD – Liga socijeldemokrata Vojvodine ne planira da ruši Demokratsku stranku u Vojvodini i biće uz demokrate sve dok se ne ispostavi da je u vojvođanskoj vlasti bilo protivzakonitih poslova, rekao je za Naše novine zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook