Više manifestacija povodom Dana žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Više manifestacija povodom Dana žena

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare organizovana je povodom Dana žena i u Bačkoj Topoli, a predsednica Foruma žena Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Hajnalka Virag  govorila je o angažmanu žena u politici - njihovom položaju i motivima.

Ona je najavila i tradicionalne akcije za mesec mart - umetnička radionica "Ženama od žena" koja će se održati 11.03.2011. godine i druženje ligašica u Mesnoj organizaciji LSV Pobeda pod nazivom "Najlepši cvet Vojvodine" koje se odžava 12.03.2011. godine na Pobedi, a na kojem će učestvovati 100 ligašica.

(BILSV, 08. 03. 2011.)




Izjave | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Tekst deklaracije može biti bolji

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da tekst Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine može biti mnogo bolji i dodao da će poslanici Lige amandmanima pokušati da poprave taj dokument.
Izjave | Utorak, 23. 04. 2013. | Komentara: 0

Nasilje je nedopustivo u političkoj borbi

NOVI SAD – Državni organi konačno moraju reagovati na gotovo svakodnevne pretnje kojima su u poslednje vreme, neselektivno, izloženi i vlast i opozicija, jer se preti i predsedniku i potpredsedniku vlade, kao i predsedniku Republike, ali i opozicionim liderima i poslanicima i samo je pitanje kada će neko od ljudi koji se ne slaže sa nečijom politikom, fizički nasrnuti na nekoga, ocenio je zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Sreda, 17. 04. 2013. | Komentara: 0

Na vladajućoj koaliciji je da pronađe jedinstvo

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas, nakon sastanka sa predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem, da su njih dvojica u razgovoru došli do zaključka da je najbolje da predložena Deklaracija o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne pokrajine Vojvodine ostane u onom obliku u kojem ju je usvojila Vlada AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook