Više manifestacija povodom Dana žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Više manifestacija povodom Dana žena

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare organizovana je povodom Dana žena i u Bačkoj Topoli, a predsednica Foruma žena Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Hajnalka Virag  govorila je o angažmanu žena u politici - njihovom položaju i motivima.

Ona je najavila i tradicionalne akcije za mesec mart - umetnička radionica "Ženama od žena" koja će se održati 11.03.2011. godine i druženje ligašica u Mesnoj organizaciji LSV Pobeda pod nazivom "Najlepši cvet Vojvodine" koje se odžava 12.03.2011. godine na Pobedi, a na kojem će učestvovati 100 ligašica.

(BILSV, 08. 03. 2011.)




Izjave | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV neće podržati deklaraciju bez suštine

BEOGRAD – Ukoliko iz Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Autonomne pokrajine Vojvodine bude izbačena rečenica koja je njena suština, a koja govori o tome da su građani Vojvodine svojom voljom u Srbiji, Liga socijaldemokrata Vojvodine neće glasati za taj dokument, istakao je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Subota, 13. 04. 2013. | Komentara: 0

Političke nesuglasice rešavati u skupštinama

NOVI SAD - Više je nego očigledno da pitanje položaja Vojvodine i njene autonomije izaziva velike političke emocije i da postoje velike nesuglasice oko toga kako Vojvodina treba da izgleda u okviru Republike Srbije.
Izjave | Sreda, 10. 04. 2013. | Komentara: 0

DS deklaracijom napravio faul, a LSV nije ni konsultovao

NOVI SAD - Ne vidim razloga da bude vanrednih izbora u AP Vojvodini, iz prostog razloga što su građanke i građani Vojvodine na majskim izborima vrlo jasno rekli koji su njihovi ciljevi i koga oni vide kao nekog ko treba da vodi AP Vojvodinu - izjavio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook