Više manifestacija povodom Dana žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Više manifestacija povodom Dana žena

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare organizovana je povodom Dana žena i u Bačkoj Topoli, a predsednica Foruma žena Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Hajnalka Virag  govorila je o angažmanu žena u politici - njihovom položaju i motivima.

Ona je najavila i tradicionalne akcije za mesec mart - umetnička radionica "Ženama od žena" koja će se održati 11.03.2011. godine i druženje ligašica u Mesnoj organizaciji LSV Pobeda pod nazivom "Najlepši cvet Vojvodine" koje se odžava 12.03.2011. godine na Pobedi, a na kojem će učestvovati 100 ligašica.

(BILSV, 08. 03. 2011.)




Izjave | Ponedeljak, 11. 02. 2013. | Komentara: 0

Vreme je za Policijsku upravu Vojvodine

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik poslaničke grupe u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je danas novinarima da je premijer Srbije i ministar policije Ivica Dačić do sada već trebao da se oglasi povodom incidenata koji su se u proteklom periodu dogodili u Temerinu i ponovio da bi trebalo da podnese ostavku zbog pogoršanja bezbednosne situacije u pokrajini.
Izjave | Subota, 09. 02. 2013. | Komentara: 0

Na delu je razvlašćivanje AP Vojvodine

NOVI SAD – Trenutno je na delu latentno razvlašćivanje AP Vojvodine, koje bi na kraju trebalo da dovede do toga da se postavi pitanje zbog čega uopšte postoji pokrajinska administracija i čime ona upravlja, ocenila je danas portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu.
Izjave | Petak, 08. 02. 2013. | Komentara: 0

Oni koji nisu u stanju da se bave svojim poslom, neka se povuku

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Čobanu ukazala je u izjavi za Kanal 9 da bi ignorisanje loše bezbednosne situacije u Vojvodini trebao da bude povod za hitnu ostavku ministra policije Ivice Dačića, što je i stav Predsedništva Lige.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook