Više manifestacija povodom Dana žena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Više manifestacija povodom Dana žena

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare organizovana je povodom Dana žena i u Bačkoj Topoli, a predsednica Foruma žena Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Hajnalka Virag  govorila je o angažmanu žena u politici - njihovom položaju i motivima.

Ona je najavila i tradicionalne akcije za mesec mart - umetnička radionica "Ženama od žena" koja će se održati 11.03.2011. godine i druženje ligašica u Mesnoj organizaciji LSV Pobeda pod nazivom "Najlepši cvet Vojvodine" koje se odžava 12.03.2011. godine na Pobedi, a na kojem će učestvovati 100 ligašica.

(BILSV, 08. 03. 2011.)




Izjave | Sreda, 26. 12. 2012. | Komentara: 0

Istražuju se pretnje Nenadu Čanku

NOVI SAD – Slučaj poslednje pretnje lideru Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku preko društvene mreže "Fejsbuk" u rukama je nadležnih organa za visokotehnološki kriminal, piše "Politika, dodajući da je Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal u skladu sa zakonskim ovlašćenjima uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja nadležnoj službi MUP-a, odnosno Odeljenju za visokotehnološki kriminal Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) MUP-a Srbije.
Izjave | Sreda, 26. 12. 2012. | Komentara: 0

Rešiti otvorena pitanja, pa usvojiti budžet APV

NOVI SAD – Još uvek je neizvesno da li će Liga socijaldemokrata Vojvodine dati podršku za usvajanje pokrajinskog budžeta za 2013. godinu, na sednici zakazanoj u petak 28. decembra, pošto postoje neka "otvorena pitanja" koja će koalicioni partneri prethodno morati da razjasne između sebe, a neka pitanja će biti pokrenuta i na samoj skupštini, ocenio je juče predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogoroški.
Izjave | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Građani će kazniti raspisivanje izbora radi Vučićevog rejtinga

NOVI SAD – Povodom najava da bi parlamentarni izbori mogli biti raspisani sledeće godine na proleće, predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je za današnji Informer da će, ako izbori budu raspisani samo radi „zarade na rajtingu“ Aleksandra Vučića, građani to svakako prepoznati i kazniti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook