Vojvođanska koalicija na vlasti zahvaljujući izbornoj volji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 06. 03. 2015. | Komentara: 0

Vojvođanska koalicija na vlasti zahvaljujući izbornoj volji

NOVI SAD - Komentarišući pitanje u anketi emisije "Politbiro" da li će vojvođanska koalicija opstati ili se rastati, potpredsednik Skupštine AP Vojvodine iz redova Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev je istakao da je ta koaliciju na vlasti zahvaljujući izbornoj voli.

LSV
 
- Izborna volja je dovela ovu koaliciju na vlast i do kraja mandata ona će uraditi sve da tim ljudima, ne samo koji su za nju glasali, nego svima koji u Vojvodini žive, bude što je moguće bolje - naglasio je Jakovljev.
 
(BILSV, 06. 03. 2015)




Izjave | Utorak, 23. 03. 2021. | Komentara: 0

Pastorove pohvale na račun Orbana i Vučića očekivane

Upitan da prokomentariše izjavu Ištvana Pastora, predsednika Skupštine AP Vojvodine, da su Vučić i Orban „glas razuma“, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton rekao je da su pohvale Pastora na račun Orbana i Vučića očekivane, jer je njihovo savezništvo, očito, veoma čvrsto.
Izjave | Nedelja, 21. 03. 2021. | Komentara: 0

U SNS režimu ima ozbiljnih tajkuna

Prljav novac gde god da je, da li je u Batočini, Zemunu ili je na Mauricijusu, mora da se locira, da se definiše i stavi u legalne tokove ako je legano stečen. Ako nije, onda se zna tačno šta se sa time radi - blokira se, zapleni i uključi u humanitarne akcije, rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Sreda, 17. 03. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Krajnje vreme da se ujedini sve demokratsko u Srbiji

Trenutno je Srbija u teškom stanju i krajnje je vreme da se ujedini sve demokratsko što u njoj postoji, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući u emisiji „Dan uživo“ na N1 Sarajevo istakao da je sadašnjost Srbije vrlo siva i mračna, a da su pregovori opozicije sa vlasti bura u čaši vode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook