Vojvođanska zastava viori se u Briselu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 16. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvođanska zastava viori se u Briselu

BRISEL - Juče je u Briselu vojvođanska zastava istaknuta zajedno sa zastavama drugih evropskih regija u sedištu nove evropske organizacije KEN (Naučno-ekonomska mreža), u kojoj je AP Vojvodina jedan od osnivača. Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević rekla je za Pravdu da je Liga veoma obradovana vešću da se vojvođanska zastava zaviorila ispred sedišta EU.

"Podsetila bih na našu kampanju od februara da se zastava istakne ispred svih opština i javnih ustanova u Vojvodini. Što se tiče kancelarije. LSV smatra da njeno otvaranje kasni godinama " navela je Sedlarevićeva.

(BILSV, 16.04.2011.)




Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Bilo je potrebno političko usaglašavanje

NOVI SAD - Predsednik radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da ne želi da svu krivicu za predaju nedovršenog nacrta zakona o javnoj svojini preuzme na sebe, i da odbija da se o njemu govori kao o samovoljnom, isključivom i nekompetentnom čoveku.
Izjave | Četvrtak, 18. 08. 2011. | Komentara: 0

Vladin odbor sutra o nacrtu zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Odbor Vlade Srbije za privredu i finansije sutra će razmatrati radnu verziju Nacrta zakona o javnoj svojini i utvrditi program javne rasprave o tom dokumentu. Prema planu vlade, javna rasprava o Nacrtu zakona o javnoj svojini trajaće nekoliko nedelja, kako bi predlog tog zakona, zajedno sa predlogom zakona o vraćanju imovine i obeštećenju
Izjave | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Vlada u četvrtak raspravlja o javnoj svojini

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je danas za Radio-televiziju Vojvodine da je radna verzija zakona završena, da je predata je premijeru Cvetkoviću i da bi o tom dokumentu Vlada Srbije trebalo da raspravlja u četvrtak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook