Vojvođanski front i UDS otkazaće skup u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 12. 06. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front i UDS otkazaće skup u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton saopštio je da će Vojvođanski front i Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) otkazati veliki skup koji je planiran za narednu nedelju u Zrenjaninu.

LSV

- Kao odgovorni ljudi, podržavamo odluku izbornih štabova UDS i VF - napisao je Marton na svom Tviter nalogu.

Prethodno je Predsedništvo Ujedinjene demokratske Srbije donelo je odluku da otkaže sve planirane veće skupove do kraja izborne kampanje.

Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu i Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom korona virusa postaje ozbiljna, saopštila je UDS.

(SzILSV, 12.06.2020)



Izjave | Subota, 23. 07. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Izmena izbornog zakona u Bosni i Hercegovini pokušaj legitimizacije etničkih čišćenja

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kritikovao je najavljeni predlog izmena izbornog zakona u Bosni i Hercegovini i ocenio da je to pokušaj legitimizacije i legalizacije posledica etničkih čišćenja i ratnih zločina koji su počinjeni u toj državi tokom ratova iz devedesetih godina 20. veka.
Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Ko god negira genocid, radi pripremu na tome da se on ponovi

Lider Lige socijalista Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je za televiziju Hayat da bi Srbi premijera Crne Gore Dritana Abazovića, premeštali u pet različitih masovnih grobnica da se on zatekao u Srebrenici u julu 1995. godine. Čanak za Srebrenicu kaže kako je to opekotina i rana, koja ne može da zaraste, nego da čovjek sa njom mora da živi.

Izjave | Nedelja, 17. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne treba nam ruski lobista u Vladi Srbije

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da, ukoliko se ministri buduće Vlade Srbije budu birali po znanju i sposobnosti, onda tu svakako neće biti mesta za ambicije „maminih i tatinih sinova“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook