Vojvodini potrebna sistemska rešenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 02. 01. 2018. | Komentara: 0

Vojvodini potrebna sistemska rešenja

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da se pokrajinska skupština svela na servis za izglasavanje potrebnih odluka. On je ocenjujući rad Skupštine APV u 2017. godini rekao i da vladajuća koalicija u APV nije svesna da su Vojvodini potrebna sistemska rešenja.

LSV

- Mislim da smo prethodne godine bili svedoci potpunog odsustva svesti vladajuće koalicije da su Vojvodini potrebna sistemska rešenja i vođenje politike. Pokrajinska skupština se svela na servis za izglasavanje odluka koje se po zakonu moraju izglasati – zaključio je Bogaroški.

 (BILSV, 02.01.2018)



Izjave | Četvrtak, 17. 01. 2013. | Komentara: 0

Marton: Sada vidimo ko je od srca u LSV

ZRENJANIN – Komentarišući prelazak osam članova Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu u SNS, pokrajinski poslanik LSV Aleksandar Marton rekao je za RTV da uvek ima onih koji su iz ovog ili onog razloga nezadovoljni svojom pozicijom u stranci.
Izjave | Utorak, 15. 01. 2013. | Komentara: 0

Hoće li biti volje za lustraciju?

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodina zatražiće da se na dnevni red Skupštine Srbije po hitnom postupku uvrsti i izmena Zakona o lustraciji, kako bi se važenje ovog propisa, koji je usvojen 2003. godine, produžilo sa 10 na 20 godina ili na neodređeno vreme, rekao je za Danas Bojan Kostreš, šef poslaničke grupe LSV, dodajući da će to učiniti u naredne dve sedmice.
Izjave | Nedelja, 13. 01. 2013. | Komentara: 0

Lokal se ne bavi visokom politikom

NOVI SAD – Komentarišući različite koalicije u kojima Liga socijaldemokrata Vojvodine učestvuje na lokalnom nivou, pa i one koje uključuju SRS ili DSS, potpredsednik LSV Branislav Bogaroški je za Pressonline rekao da se, kada su u pitanju male opštine, od njih ne očekuje bavljenje visokom politikom i krupnim pitanjima, već komunalnim sistemom i lokalnim problemima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook