Vojvodini potrebna sistemska rešenja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 02. 01. 2018. | Komentara: 0

Vojvodini potrebna sistemska rešenja

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za RTV da se pokrajinska skupština svela na servis za izglasavanje potrebnih odluka. On je ocenjujući rad Skupštine APV u 2017. godini rekao i da vladajuća koalicija u APV nije svesna da su Vojvodini potrebna sistemska rešenja.

LSV

- Mislim da smo prethodne godine bili svedoci potpunog odsustva svesti vladajuće koalicije da su Vojvodini potrebna sistemska rešenja i vođenje politike. Pokrajinska skupština se svela na servis za izglasavanje odluka koje se po zakonu moraju izglasati – zaključio je Bogaroški.

 (BILSV, 02.01.2018)



Izjave | Četvrtak, 13. 12. 2012. | Komentara: 0

Ulaganje u visoko obrazovanje je ulaganje u prosperitet zemlje

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je za Novine novosadske da se poražavajući podaci o broju nezaposlenih fakultetski obrazovanih građana neće promeniti smanjivanjem kvota za upis na fakultete.
Izjave | Četvrtak, 13. 12. 2012. | Komentara: 0

Ko sme da se odrekne Elektrovojvodine?

BEOGRAD – Hapšenje Miroslava Miškovića i borba protiv korupcije koju sprovodi ova vlada je nešto što treba pozdraviti i za šta ima podršku svih, ali gorak ukus u ustima ostavlja činjenica da se hapšenja nedeljama unapred najavljuju u medijima i što se, nekako, podudarilo da su uhapšeni i politički sukobljeni sa Srpskom naprednom strankom, ocenila je danas predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj Skupštioni Aleksandra Jerkov.
Izjave | Sreda, 12. 12. 2012. | Komentara: 1

Kad spomeneš pare Vojvodine, dobiješ etiketu separatiste

NOVI SAD – Povodom mišljenja da se višegodišnje nerešavanje pitanja finansiranja Vojvodine koristi za pojavu ekstremnih ideja, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški rekao je za RTV da je lov na autonomaše već viđen scenario u nedostatku argumenata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook