Vreme je da se završi sa zločinačkom politikom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 09. 06. 2020. | Komentara: 0

Vreme je da se završi sa zločinačkom politikom

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da umivena retorika, bez psovki i tšekih reči, kakvu u poslednje vreme vodi predsednik SRS Vojislav Šešelj, može da ima ozbiljne posledice po njegovo zdravlje. 

LSV

- Tako nagli zaokret i preokret, kako je on sada pokušao da napravi, obavezno dovede do izliva krvi u mozak i pucanja unutrašnjih organa - rekao je Čanak. 

On dodaje da se, nažalost, Šešeljeva politika stalno obnavlja.

- Uvek se pronađe neko ko će poverovati u te Šešeljeve zločinačke naume i onda se on danas zove Vojislav, sutra se zove Boško, prekosutra ne znam kako će se zvati. Siguran sam da je vreme da se sa takvom politikom završi, ali ne verujem da će se to desiti na ovim izborima – zaključio je Čanak.

(SzILSV, 09.06.2020)




Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Svi traženi zločinci iz Srbije pronašli su sigurnu kuću u Rusiji

NOVI SAD - Niko ne pukušava da Srbiju uvede u NATO, pogotovo ne puzeći, a ni organizovanjem konferencija u kojima učestvuju i zemlje koje nisu u NATO-u, tako da za takvu vrstu bojazni mesta nema, istakla je sinoć portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Na socijaldemokratiji treba ozbiljno raditi

NOVI SAD - Zaista verujem da socijaldemokratija nudi dobro društvo kojem treba da stremimo, i mislim da je prostor za delovanje socijaldemokratske opcije kod nas ogroman a neiskorišćen i da na tome u budućnosti treba ozbiljno poraditi " izjavila je potpredsednica pokrajinskog parlamenta Maja Sedlarević.
Izjave | Utorak, 21. 06. 2011. | Komentara: 0

Promena Ustava preduslov za pravu decentralizaciju

ZRENJANIN - Proces decentralizacije mora biti celokupan, pa stoga mora početi promenom Ustava Republike Srbije koji je najveći ograničavajući faktor za kvalitetan i celokupan proces decentralizacije, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook